Konu hexen tarafından (05.09.08 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gapa yapacak bir şey yok teo...
kralıda gelse 1500 eksi ile açtı..bunu değiştiremez...
gece pozisyonu tercih meselesi...
3 gündür ters başlıyorum... vardır bir hayır....
son ikisinde sistemler alda kapattı... eksi başladılar...
dünde satta kapattı.yine eksi başladı...
sabahki açılışların sistemlerle ilgisi yok yani....
şuan sistemden çıktım bugun...al -ver yapıyorum...
sinyalin 1500 puan aşagısından dahil olmamak için...
ilk sinyalle sisteme dönerim...
en son 49350 kısa.....
pozisyonlar sistem dışı al sat oldugu için yazmayacagım bugün....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bugün %4-5 arası bir eksi kapanış bekliyorum
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
49,200 long deneme bakalım ne olcak
bol daralıor biraz daha uzasın ky hopp uzun bir çubuk. zaten ne zamandır dramatik sonuç bekleye bekleye bi hal olduk. bugün de dramatik sonuç bekliom dowdan
herkes sesssizlige burundu.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Sanırım bugün artık hareket bandı belirlendi, 49000 altından dönüyor yukarı, demekki 49000 üzeri sat altında kısaları kapat uzuna geç stratejisi bugünün stratejisi, pazartesiye ne olur kestirmek güç, saygılar.
bugünün düşüğü 48850 olsa gerek, buralardan bugünlük uzun artık, saygılar
49.350-49.500 aralığının altında uzun denemelerini çok tehlikeli görüyorum...
Aşağıda 47.000 ler var..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri