91-86 5000 puan verdikleri gün olduydu üwwwwwwwwwwwwwwwww ... vay arkadaş yaaaaaaa ühühühühühüühüh kadere bak yaaa ühühühüh
91-86 5000 puan verdikleri gün olduydu üwwwwwwwwwwwwwwwww ... vay arkadaş yaaaaaaa ühühühühühüühüh kadere bak yaaa ühühühüh
akşam kapanış 80 altında kalırsa haftaya çok merak edicem artık, sanırım 75*** lere gideriz haftaya
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
79000 ide aşağıya kırar bu
rahat kırar.
78000 ide görmeliyiz vobda
Oralara kadar dayanamaz ben![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Acaba sağ tarafta EFG mi var![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ahhhh beeee
Full long olmayacaktım şimdi 79000 den ne güzel full long yapılırdı![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ayem sori..ayem so sori... bir kez daha gördüm ve öğrendim ki, pela verileri, işlemleri, şıkır şıkır geçilen emirleri KY üzerinde illüzyon etmek için kullanıyor...Sabah öyle emidim ki, ne kadar yukarı yaparsa yapsın, geri geleceğine..hatta açılışta 10-20 kademeyi hacimsiz kaldırınca, maliyet yapmadan 81000 üzerinde şort patlatıp long açtıracak, sonrada basacak demekki lebron diye de geçirdim..ööyleya götürecek adam 700 puan kademeyi yukarı boşmu geçer...dedik dedik dedik de ne oldu.... yukarı 3 üncü turu deneyip, 15 ve 60 lık indikleri de düzletince bizi de avladı lebron...hiçbirşey yapmasam bugün zebil gibi ek kar vardı düne göre..şimdi zarar var...üwwww.sori ayem so soriiii...
BANGA mühim
du bakalım belki ISOT tavan olur..üühühühhühühühühühühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
BANGA mühim
safa geçtim yine...
BANGA mühim
...ISOT dediğim, IZOCAM...ısı yalıtımı zorunlu hale geliymiş felan AB uyum yasaları, bi hevalar bi şekil..tekniğe bakıyorum tarihi zirvenin üzerine çıkmış..üstelik haftalık graftada running kırmış yukarı..eşşek değil ya herhalde bi 1,250,000,000 lira olur...o zamna söz sana iki yıllık mtx terminali hediye edecem..ehuehue
BANGA mühim
Hun İmparatoru ATİLLA
Destek yerelerine geldi diyorum.
Yorumu olan ?
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri