gontrat fiyatları ne zaman düşcek acaba?
endeks yükselince şak diye zam yapmayı biliyorlar.düşünce ses yok.
gontrat fiyatları ne zaman düşcek acaba?
endeks yükselince şak diye zam yapmayı biliyorlar.düşünce ses yok.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kaldır kaldır vur yere..muhtar kellesi gibi...heheh
BANGA mühim
burası diiiiiiiiiiiipppppppppp eğer düşecek olsaydı benim stopum çoktan patlardıııı gayhan abiye şöle boğazda bi yimek ısmarlamak istedim. gerçi ona yimek az bile gelir. elini bilem öpesim var onun ühühühühüh
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
garanti kaçtan satıldıydı bva ya7 li bişeydi galiba üwww
arkadaş satış fiyatı açıklanıyor fiyat düşük tavana kadar hareket olduydu o gün.. ne kadar saçmaaaaaaaaaaaa...orda açığa satan ihya oldu...
garanti varantında ciddi vurgun...
vurgunun resMi
![]()
ben kaçıyom hadin iyi akşamlarrrrr
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
"İkili Dip" marka soğuk badem isteyen var mı?
BANGA mühim
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da..11300 altındaki her kapanış bu tarife uyar...eüzü
BANGA mühim
Son yarım saatte 79000 e ha gayret![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
way... 15 dklıklarda derin PUPU lar oluşmuş..TGG=3 şu an geçici de olsa..kapasakmı lem şortları
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri