özellikle sabah yağmur gibi garanti tahtasına satış yağarken. vadelide ısrarla 81 noktasından pasif alımlar yazılıyordu.
özellikle sabah yağmur gibi garanti tahtasına satış yağarken. vadelide ısrarla 81 noktasından pasif alımlar yazılıyordu.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
pek garfikden anlamam ancak garanti günlükde bir obo gördüm ben bile![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
7.90 bingo.
Altı üstü bundan böyle.
Ve 143000 stop dedik. 143500
Tepti. hala kritik orası.
Sayıma şartlardı bunlar.
Neden?
İmkb 30 sayımı kötü evet ama imkb 100 sayımı farklı gelişyor eski dibe inmiyor bir türlü.
Neyi anlamaya çalışıyoruz?
4. hafta dip haftasımı?
Dip haftasıysa 5. ve 6. haftalar yatay yukarı olmalı.
Bunlar fikir verir.
Direnç nerede? 10, 21, 50. Ve yukarda boşluk.
Geri gelip sert kırsın 20 haftalığı longlar stop olur.
Basit bu işler komplikeye çevirmenin anlamı yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
garanti de ciddi satış var 7,90 tutmassa endeksi takar peşine short ağırlıklı trade geçtim
Gümüş hiçbirşeye benzemez.
%100 aldık bunda.
ve diyoruzki son 6 hafta anormal bir hacim var.
Ya burada bunu birşeye hedge ediyorlar ya malı küçüklere teslim ediyorlar, ya piyasaya küçüklerde geldi.
1 milyar hisse el değiştirdi bu 6 haftada BÜYÜK BİR YUKARI HAREKET OLMADAN. YATAYDA.
Şişman barlar hacim demek.
BAKIN BUNU NEYE BAĞLIYCAM.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
garanti de fren boşaldı....
Şimdi önce silver etf normal kontrattan farklıdır fiyat olarak not düşelim.
Sonrada konuyu anlatalım.
Grafta bir önceki hacim şişikliği yerine bakın?
Neresi?
2008 tepesi.
Bu 2008 tepesinden SONRA AMERİKADA KRİZ ÇIKTI. Hatırlatmaya gerek yok herkes yaşadı. A düşüş dediğimiz kriz.
Bir not daha düşelim buraya eski yazıya, eski yazı sonrası dow teori rekonfirmasyon geldi.
Jelibon.
garanti 7.90 da direnmeye çalışıor
bugün kucağa alma seanslarında birini izlioruz. tecrübesizlerin ve trade edemeyeceklerin uzak durmasında yarar var...
Ve devam edelim mart 2009 dan beri.
3 dalga dedik.
Tek birşey demedik ABD için ''BOĞA PİYASADAYIZ''.
Tersine ''AYI RALLİSİNDEYİZ'' dedik.
B yükseliş bu dedik.
Ardına C düşüş gelecek.
Baştan beri hemde ve bu fiyatları NET AÇIK vererek.
Neely ve Pretcher yolda telef oldu. Bizim sayıma geldiler. Neely yükselişin yarsında pes etti.
%100 ün %50 sinde. Pretcher BA ya BC dedi. 2000 puan yedi.
Hele son 2010 dibinde dünyada tek başıma ayrıştım BA bitti BC değil derken ahali P3 sayrarken daha düşmeden BB düşecek BC artacak dedim. P2 BİTMEDİ DEDİM ONLARIN DEYİMİYLE P2 BENCE P4.
1011 den beri %20 üstüne çocuk oyuncağı yaptım.
Ve son zamanlarda kendini ewci sanan zavallı amerikan blogları sayım veremiyor. BİZİM TÜRKLERDE BUNLARI TAKİP EDİYOR. Noldu tıkandılarmı?
AÇIK SEÇİK VE NET YAZIYORUM ANLAMAYAN ANLASIN.
Bu zamana kadar 2009 marttan beri hiçbir zaman TREND DÖNÜŞÜ VEYA TREND DÖNDÜ DEMEDİM.
AÇIK VE NET TARİHLE YAZIYORUM 29 ARALIK-11 OCAK DİKKAT EDİN.
29 ARALIK VE 6 OCAK ANA TARİHLER.
29 ARALIK-11 OCAK ARALIĞI ARA TARİHLER.
OLASI 22 AYLIK AYI RALLİSİNİN TREND DÖNÜŞ YANİ TEPE ADAYIDIR.
Böyle bir yazıyı sadece 2009 şubat martında yazdım.
Nasıl ayırt edeceğiz?
Yukarıda verilen tarihe giriş yönü çok önemli olacak. Dipde girersek yükselişler 2011 e sıçrayacak.
Tepede girersek tepe yapılacak, ayı rallisi tepesi.
Anlayanlar anlamayanlara anlatsınlar.
Jelibon.
Bu bağlamda koca trend dönüşleri 5-10-15 gün gün farketmiş. Ben anlamam.
2009 da 17 mart dedim.,
6-9 mart oldu dip.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri