selam.
ben sadece nalanın kaybettiklerini geri almaya çalışıyorum. asıl işim isportacılık ..
![]()
selam.
ben sadece nalanın kaybettiklerini geri almaya çalışıyorum. asıl işim isportacılık ..
![]()
Hehhh hehh..
Topiğiniz hayırlı olsun![]()
Kamyon şöförü.. Ev kadını.. Temiz su tedarikçisi .. Ehh bi de işportacımız oldu..![]()
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
nalana niye sahip çıkmadın yaw
![]()
akıdeş bu ne yaaa...
sen ne yaptın böyle, hayırlı ossun...
hacıkayahan dan izin aldın mı?
Kahraman işportacı NOMURA ya karşı
NOMURA YIL SONU EURO/DOLAR PARITESI BEKLENTISINI 1.30A DUSURDU
-MATRIKS-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Naluhan hoş celdun
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
hava bu kadar soğukken vazifeden önce beleşde esnaf çayı bulmuşken bi mahmutpaşa örneği vereyim
eskiden bayram ve seyranlardan önce mahmutpaşada isportacılığın çokkk meşhur olduğu eline torbasını alıp para kazanmaya gelen insanlar olduğu dönemlerde...zabıtanın sözcüsü gelir bayram bedeli haraç toplardı.20 kağıt 50 kağıt ..isportacıya göre...bunu herkes veridi tabi. sonra torbayı yeni alıp cebini dolduracam sanan acemi isportacılar ertesi gün baskın olmayacak diye bütün parası ile mal alırdı..satacak ya....ceb dolacak ..akşam iett ye binerken hep arkasına bakacak kalın cebi cebcilere çarptırmamak için...
ertesi gün mutlu ve umutlu Ya Bismillah derdi. sonra saat 11:30...
BASKIN BASANINDIR DERCESİNE . 4 koldan zabıtalar basar .adamın çuvalı giderdi..hayaller biterdi...de o kadar olsa i..tüm sermaye bitti bi kere..üstüne yaşamak için sağdan soldan borç alıp kaptırdığı mal için bu sefer 20-50 değilde .100-200 ödemek zorunda kalırdı.
nomura kim bilmem ama onun dediği 1.30 . işte böyle bişey
aşada eu nunda fibosu var ..1.30 altına..emme adam bunu satıp kazanmak için değil ..mal toplamak için duyurdu piyasaya..siz hindi torbacı isportacı durumuna düşmeyinde ..bide borç aramayın sonra..
mahmutpaşada ne olursa dünya da o olur.
adına fibo dedikleri yaratıcı düzeninde 0 ile 23 noktası hep mal toplama yeridir. tabi doğru yerden çizilince. klasik çizim yanlıştır diyeyim sadece .
.çay bitti
bi abdest alak
![]()
ah gözüm ahhh...
biz ne nomura mu numaramı neyse ..ondan çok gördük
verdiler bizim milletin eline seli kestiler hindiyi.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri