350 de flatlayım derken bi anda 575 e zor yetişfdim flat artık bekliyoz
80*** demek son durakmış gerçi sistem hala şort ta flat la dedi diğer gösterge 350 iken ama yetişemdim![]()
350 de flatlayım derken bi anda 575 e zor yetişfdim flat artık bekliyoz
80*** demek son durakmış gerçi sistem hala şort ta flat la dedi diğer gösterge 350 iken ama yetişemdim![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
yahu en baba ziztemin bile %50 doğruluk payı var ama gayhan abi %100 doğruluk payıyla çalışıyo aman diyim ağalar sakın ola gayhan abeyi foruma küstürmeyelim aman sakınnnnnnnnn. onu üzen karşısında beni bulurrrr...ühühühühüh
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Kısalar ateşten göynek.Var mı öyle kısa taşıyabilmek.Ekrana bakamadım misafir vardı dehşet olmuş hareketler...
kısacıları stoplatıp uzuncuları heveslendiren pala, haftasonu faiz muhyabbetine yine bıyığını uzatmış, kırpalım bakalım biraz ucundan![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Short devam short
Hafta sonu uzunda kalmak sabah sabah germişti,
Tepki iyi oldu, ilk dirence yakın tekrar aşağıya döndü görünüyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
82625 aşamadıktan sonra kısalar için tehlike yok bugün
Aksine ikinci seans tekrar dipleri görebiliriz,
Niyet bugün kötü, aşağıya yukarıya sallayacaklar bence![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
üühühühü...ingaaaaaaa..MSQ...aneyyyy..daha kötüsü de var..ingaaa
![]()
BANGA mühim
şşşt voborsanın delileri!
naapıyonuz bakem![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
86*** lardan 80*** lere indi şimdi 2-3 gün 1000-2000 yataya bağlayarak çarpmaya çalışacaktır çok iyi fırsatlar gelmez ise bulşamya niyetim yok sabahki flattan sonra işlem yok bekliyorum![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri