abi .. altın ..ov de ... 136x leri ... kırmadıkça yön yukarı gibi bence ...... yeşil bölgede ... sarııgızın rallisi ... son surat olur tahminim ....... kırmız böge.... trendi bozulur ... bence ..
![]()
2013,00
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Çin önceliği faiz arttırımından ziyade 5 haftadır likiditeyi çekmeye veriyor o muazzam karşılık olayıyla.
İmkb 30 ve 100 için durum şu, 4 üncü hafta genelde düzeltmenin bittiği hafta. Buna ister düzeltme diyelim ister trend döndü artık düşen trend diyelim farketmez ama 4 üncü hafta sonrası haftalar yükseliş olursa fikir verecektir. 4 üncü hafta sonrası düşüşler olursa yine fikir verecektir.
80245 intermediate longcu stoplossu ihlal oldu sabah.
Dalga hedefi maksimum 77000 minumum 80245.
77000 altında olumsuz olunmalı iken geldiğimiz 77000-80245 arası 77000 stopla ve sabırla alım fırsatıdır.
Kısaca 4. hafta dip haftası olmalı iken bu durumun farklılaşması durumu için 5 ve 6 ıncı haftanın 4 den yukarıda diplemesi gerekmektedir. Aksinde olumsuz olunur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
çok kısa vadeli bi kanalizasyon ... ... 1390 altı bozulur .... 1389 altı istoplu longladım .. az pilav ....
![]()
2013,00
jelibon abi .. buralarda olduğunu bilmek gerçekten rahtalatıyor..beni .. bu fx piyasasında çakallarla bizi yalnız bırakma abim ......... hakkın emeğin ödenmez ....![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri