1377,85 don gömlek flat ...... gayahan geldi belli olmaz ... .üvvvvvv
1377,85 don gömlek flat ...... gayahan geldi belli olmaz ... .üvvvvvv
2013,00
bu kadar bugünlük![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
long tehlikeli her yer satta 81200 kırılırsa pala kılıç kalkan yapar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
dowun artısını gene aldık iyimi zuhahaha rakımı getirin uleynnnnnn
Bana hersey seni aydinlatiyor graskaaaaaaaa. Full musterih. Indik belli
BANGA mühim
uşağlar ben emeklu olduğum içun geç celuy şimduden shört diyeyum daa.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
çok pis duruyor...
sayımsal olarakta sayısal olarakta EW sel atık olarakta çok pis duruyor...
kafamdaki ayı senaryosu çalışacaksa tepişin eli kulağında olmalı.bu civarlardan bir yerden döner.80.500 falan belki...ama tepiş çok yukarı gidemez.83.300 ler civarına falan yani...
sonrası tam çöküş yani...öyle böyle değil...ayısal hayvansal bişey...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
son duurm ... .ewsel tahmni ...
![]()
2013,00
evettttt 80925 leride gördük böylece, eğer bugün 80900 altı kaparsak şort tutmaya devam 75*** görülme ihtimali artabilirgünlükte
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Indikb bu boru deeeellllll hahah. Yuzde ucbucuk senaryo liyv
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri