A.KAYA ARKADAŞIM DOĞRU TEŞHİS ETMİŞSİNİZ.AMA STOP KOYMAYI BİLMİYORUM.BİRAZ YOĞUN BİR GÜNDÜ TAKİP EDİP DÖNEMEDİM.ÇOK SAOLUN.YARINA KISA KALDIM UMARIM BİRDE ORDAN ÇARPILMAM :s
A.KAYA ARKADAŞIM DOĞRU TEŞHİS ETMİŞSİNİZ.AMA STOP KOYMAYI BİLMİYORUM.BİRAZ YOĞUN BİR GÜNDÜ TAKİP EDİP DÖNEMEDİM.ÇOK SAOLUN.YARINA KISA KALDIM UMARIM BİRDE ORDAN ÇARPILMAM :s
bunu kabul etmem edemem taa -3200 puanda kapadın da -550 puan terste kaldığında kapayacaktın işte bu stopdur , ben 650 puan kadar beklediğim oluyor gerçi sistem durumlarına ve indiklere göre stoba gerek kalmadan daha erken kaparım ancak diyelim ki işim çıktı çıkacam dışarı1-2 saatliğine o zaman 650 puan stop yazar çıkarım pozdan emin değilsem de kaparım zararda olsa..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ben de işyerinden aynı şekilde takip edebiliyorum, sistem vs yok. Hatta filtre sebebiyle grafikleri de göremiyorum. O yüzden grafik yapıştıran arkadaşlar açıklama da yazarsa çok memnun olurum. ben de long da yakalandım 2 kontrat 86,500 den. baktım gidiyo 83,550 den shorta çevirdim, 82,500 den de kapattım. ne yaparsın zararın neresinden dönsen kar. yarın gidişata göre poz. almak en iyisi galiba.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Tam 82500 desteğinden kapadı
destekler-82500-82250(haftalık ortalama)-82100-82050-81600-81475-80550
drençler-82650-82700-83300-83525-84250
Bol kazançlar
Günaydınlaarr... Bol kazançlı bir gün olur inşallah
benim takip ettiğim indikatörde daha uptrend bölgesine geçiş yok olduğunda flatlarım.
üstadım son durum nedir ?
Sistemler hemen longa dönmez,şu anda shortta bekliyor benimkiler,indikatör daha aşağıyı gösteriyor şimdilik.Düzelirse flatlarım.
Teşekkürler...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri