84 lere gelmiş bi ara ordan verseymişim yeni farkettim.siz de onu kastetmiş olmalısınız![]()
84 lere gelmiş bi ara ordan verseymişim yeni farkettim.siz de onu kastetmiş olmalısınız![]()
maliyetiniz kaçtandı acaba.Birde kontrat sayınız fazlamıydı
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Bu arad aaltın flat çok oynamaya başladı
82500 normalde durulma yerleri ama durulurmu bakmak lazım
85,6 maliyet 8 kont 82,4 verdim
şimdi kısaya döndüm bide burdan çarpılırsam
daha başlamadan bitiririm heralde vobu![]()
Acemice fazla kontla geniş yorumlarla saçmaladım kızdım kendime
Sistemlerin son hali nedir üstad iyice panıkledim geceye kısa kaldım takip edemedim haber neydi de çöktük yaa?
vobi yorim felan anlamaz uşağum dikkkot etmek lazumdur daa.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
stopsuz vob intihar gibi bi şey, max % 7 zararda kapamalısın bundan fazlasına izin vermemelisin, ben max % 7 stop koyarım bu bile kimisine göre fazladır .Bu benim şahsi fikrim yazık etmişin 3200 puan terste durulmaz kesinlikle, sanırım sisteminde yok teknik bilgin de ne durumda onu da bilmiyoruz.Vob borsadan çok daha zor ve tehlikelidir.İyice araştır gözlemle derim bide ilksen eğer ki öyle görünüyor 1 kont ile yap öğrenene kadar zararı kurtarıyım diye daha çok işlem yaparsan bu daha da kötü olur senin için![]()
![]()
tekrar büyük geçmiş olsun
Saraylı üstadın yazılarını mutlaka okuyun ama mutlaka, bu yazılar orhun kitabeleri gibidir vob da çarpışanlar için
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Behlal arkadaş teşekkür ederim yorumunuz için.ama benim iş bilg. Sistem yüklememe izin vermiyor.haberlerden ve yorumlardan takip etmeye çalışıyorum.ama acı bir tecrübe edindim.sizlerin sistem bilgilerinizle paylaşımlarınızı takip ediyorum. Teşekkürler tüm paylaşımcı arkadaşlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri