her kar yaptigimda kari tahsil etmek gibi bir hastalik daha var bendebelli bir sermayem vardir uzerine ciktimi tahsilati yaparim.
her kar yaptigimda kari tahsil etmek gibi bir hastalik daha var bendebelli bir sermayem vardir uzerine ciktimi tahsilati yaparim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
İlle görüş isterseniz bugün burada show yapacaklar.Hepsi artıya geçecek.
eğer 1oo 1oo dönüyorsanız ve double yani şortken hem poz kapa long; long kende hem poz kapa şort yapıosanız ve 0.5 ytl kom ödüosanız 50 puana trade yapılır800 longladınız 850 poz kapa şortladınız 800 gene poz kapa lon yaptınız. 400 işleminiz var 1ooo lira karınız var 200 lira kom ödersiniz. kalır temiz 800 ytl
bence muazzam para
50 puana trade edilmez değil.Herkes trade edemez 50 puana demeniz lazım.Hem de yüklü işlemlerle ben edebiliyorum.Herkes edemez tabiki.Zor meslek vob.Ben ama tabiki kesinlikle yönü net görünce kesiyorum işlem yapmayı.Şu anda da biraz durdum.Yükseliş olabilir.Bu arada 50 puana trade edilmez dediğiniz trade le 1e 100 yapmanın zevki var içimde.Kolay gelsin.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu 14 gün içinde ki bu bugün yada cuma dahil olabilir, dow 6 haziran dan beri bulunduğu bantı bir tarafa kıracaktır, bu kırılım büyük ihtimal aşağı olacaktır. Ancak şu anda pozisyonda olmayanlarda dahil kırılım yönüne rahatlıkla pozisyon açmalıdır. Yüzde 20 lik bir hareket olacaktır toplamda ancak ilk etapta %8-10 arası. (hareket 3-6 ay sürecektir).
vobu ayrı tutun bu dow yorumudur. Kişsel görüştür.
Sevgiler.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri