Bu adamlar yine bir sonraki vadeye dipten girme sonra fezaya sürme operasyonu yapıyo gibi bir his saplandı mideme...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Çok kontrollü aşağıya basış var, uzlaşmayı 25 point aşağıdan yapıyorlar bakıyorlar poz kapayan var düşmye devam, yoksa git gel yapıyor silkeliyorlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kapanış tahminleri alalım arkadeşler
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ben kapattım shortları
83175 den
Flat
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
83000 lerden tekrar 85000 e tepme ihtimli var, bakalım nooolcak![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
şahsen 83,300 üzerinde bir kapanış olacağını tahmin ediyorum. sıkıntılı bir kapanış bekliyor bizi yurtdışına göre yarın tepki veya aşağı devam olabilir diye düşünüyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri