80625 dibini test etmek için düşeceğiz diyorum.
Bikaç gün sabır yapayım
Belki haftaya Pazartesi Salı olur bu test işi kim bilir?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
-samimi fikrimi soruyorsan stropatın samimi yanıtına bak ve bana samimi düşünceni söyle bende sana samimi düşüncemi söyleyeyim..sen samimileştirebildiklerimizden misin?
-samimiyetsiz fikrimi soruyorsan; boşver hacı ne olacaksa olur..hayat kısa dadına bak![]()
BANGA mühim
tamam artık yeter şortçuları bu kadar korkuttuğun yeter200 de gösterdin dön artık yerine
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Merhabalar, Yurtdışından bu derece ayrışmamız pek hayra alamet değil gibi geliyor bana. Ya bi düşüşün habercisi yada arkadaşımızın dediği gibi ralli öncesi bi silkeleme mi bunu sanırım yarın görecez. Ama yurtdışı güzel kapatırsa yarın yukarı açma ihtimali nedir sizce?
16,30 da hala 84100 üstünde kalırsa flatlarım herhalde![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Forex'çilerden birisi USDTRY 1.50 kademesinde çok alıcı mı var?. Bakabilir mi??![]()
En az 3 HİSSE...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri