84.200..de ekstra şortlarımı kapattım....hamdolsun.....
şort devam....full+full....
84.200..de ekstra şortlarımı kapattım....hamdolsun.....
şort devam....full+full....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
5 satta... 15 AL da...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
ayı senaryosu 60dk lık. 5dk lık hali az sonra
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
hedeflerime kadar şort devam....güzel kar yazdık..arkaya yaslan ihtiyar...
şort kapat..şort aç....
ew..nasıl çalışırmış düşen trendde gösterecem.....
78.000...76.500..74.450...
ayı senaryosu 5dk
![]()
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
5dk lık boğa senrayosu
![]()
ayımı ilerliyo boğamı? bunun için ilk işaret tepkinin gücü olacaktır. 84700 lere kadar tepki ayı için normal ancak 85200 lerin üzerine çıkacak fiyat ayı sayımındaki son yapıyı zedeler. izlemedeyiz.
900- 85.050 arasına tepki uzayabilir..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Rica ederim abi. Senin değerli bilgilerin yanında benim yaptığım hiçbişey.
Piyasa düşerken yukarı demeye herkes cesaret gösteremez, yükselirkende düşecek demeye.
84200 kırılana kaar benim kafamda boğa senaryosu ayı senaryosuyla başabaş yer tutmaya devam edicektir. 84200 altında boğanın, 86200 üstü ayı nın ağırırlığı azalacaktır. bence yani...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri