Ama komisyonlar taksitle veriliyor ayda en az 40 000 lira versem yılda 480 000 ytl eder.Ama ben kazandığımdan veriyorum onu.Toplu bulunması imkansız onun.Bizde enflasyon iyi mi gelmiş ne anlama geliyor bu rakamlar.Pek de önemli değil ya bugün olanlardan sonra.Öyle soru işte.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
11.500 direnc olmayami basladi yoksa banami oyle geliyor?
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
takip noktam olan 11500 üzerinde kapanış önemlidir. bizde yükseliş daxın 6600 e göz kırpmasından.
Konu jelibon tarafından (03.09.08 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
dow iki tarafıda üzmeyecek bir kapanış yapacak.. yarın için 40.500 önemli seviye.. burası aşılırsa alımlar hızlanır.. garan bugün şaha kalktı, tek başına bu kağıtla bile bu direnci kırdırabilirler, paranın gücü... 40.500 üstünde de diğer bankalar peşine takılır garan'ın.. benimki sadece varsayım, hani aklımızın bi köşesinde bulunsun diye![]()
Açılış 51850 olur yarın.Sonrasına bakarız.Ama 52000 geçilecek.
Bu kapanış fena bir kapanış değil short için,Shortlar maça 1-0 başlarlar,
Neticede aşırı satıma giren Amerika yarın sabaha düşüşünü erteledi,
Bizde üst bandda olmamızın ve 4 tane nurtopu gibi tepemiz olmasının bereketini yarın görürüz.
Kişisel görüşümdür.
Kore Kalkınma Bankası´nın yanı sıra HSBC ve bir Çin bankası da Lehman´ın satın alınmasıyla ilgileniyor.
Chosun Ilbo´nun haberine göre Kore Kalkınma Bankası (KBD), Lehman Brothers´a şirket´in yüzde 25 hissesini satın almak için 5-6 trilyon won (4.4-5,3 milyar dolar) teklif etti.
Teklifte ayrıca, yüzde 25 hissenin satın alınması sonrası, payın yüzde 40-50´ye yükseltilebilmesi hakkı da talep edildi.
KBD ayrıca, Lehman´ın kötü varlıklarının bir ´kötü banka´ oluşturularak ayrılmasını da önerdi.
yine ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri