Parite ekside ama içeride doların artısı daha fazla...Ayrıca euro bile artıda içeride...
Parite ekside ama içeride doların artısı daha fazla...Ayrıca euro bile artıda içeride...
ne sıkıcı piyasa iyiki bulaşmamışımresmen haşlama yapıyor herifler 16 yada 17 gibi yada yarın asıl hareketi yapar bunlar bu gidişte
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
hislerim fena göççek diyo ama sistem ne derse o yoksa![]()
2-3 gün daha eksi kaparsa büyük düşüş gelir diye düşünüyorum![]()
Sistem (60dk) dün sat verdi, 86000 den , hiç bulaşmadan kısa devam , eskiden sistemin tersine pozisyon açardım tepkilerde , geri gelmelerde, karı götürür zarara bile geçerdi, forumdan çok ders alıyorum, okul gibi burası...
Hepinize bol kazanç...
Pala biraz new yorktan feyz al..Hep övropaya bakıyorsun olmuyor böyle..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
hüstondan kalkış izni istiyoruz...
5 puancuk daha alırsak tamamdır..
![]()
bu hareketin sebebi nedir biri bize anlatsın bakalım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
hay **..lonk emri 600 de pasifte kaldı...geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri