Short'lar full flat... Yemişim pozda oturmakmış bilmemneymiş... Gaptrading yapıyorsan para anında cukka köy sandığına...Kafasını kaldırsın yine çakarız...
Büyük gap nedeniyle uyuz bir gün olabilir ama...
![]()
Short'lar full flat... Yemişim pozda oturmakmış bilmemneymiş... Gaptrading yapıyorsan para anında cukka köy sandığına...Kafasını kaldırsın yine çakarız...
Büyük gap nedeniyle uyuz bir gün olabilir ama...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Disardayim fiyat kac
BANGA mühim
Pozda oturmayı niye sevmiyorum... Çünkü adamlar Şekil Ğ'de görüldüğü gibi 150 barlık çıkışı 10 barda geri alıyor... Her an tetikte değilsen aldığını fazlasıyla geri verirsin... Forex'de durum daha da beter... O yüzden... Kardaysan... Cukka... Sonra gelsin bir sonraki trade....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kisalar tekrardan uzuna degistirildi. 1000 puan yukari tepmesini bekliyorum.
haftalık pivot...........84.875
günlük pivot............84.875
dirençler..........84.875-85.200-85.625
destekler.........84.450-84.125
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
60 lıkda geçici sat geliyi eğer onaylarsa şort tutulur.Yoksa flatlarım ancak günlük verdiğim grafikte ki dairelere benzer hareketler mümkündür o takdirde 5000 yada civarı düşüş gelebilir![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ha bu duşuşun yeru bu kadardur gerisu yalandur,dün ettuğum sıstemde duzeltme der şimduluk.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri