Bide HUİ 600 (598.XX oldu) hedefti biliyorsunuz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok haklısınız sn jelibon bilgilendirdiniz için sağolun,bende sorun tepedeyken alış yapıyorum ben aldıktan sonra düşüşe geçiyor ,sistemim yok ondan herhalde sağlıklı değerlendirme yapamıyorum ,yükselmeye başlayınca son dirence kadar gider düşüncesine kapılıyorum,sonuçta kısmette ne varsa o oluyor,geçen seferki karlar gitti,sağlık olsun,bu yılsonuna kadar telafi olur işallah,saygılar....
ve neden cycleda tepe beklendiğinin dünden fotorafı.
Çalışmayan 3 tane dahil.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
geçmiş olsun turkishmojo .. canınız sağolsun .....
2013,00
Şimdi geçen hafta 1375-1380 de kanala geri dönünce görünümü nötralden olumluya döndüren altına 5 aralık (72 saate)'e dikkat dedik. Short yakar dedik.
51 puan daha arttı ve haftalık dirence beklenilen zamanda takıldı.
Kanal altında görümüm nötraldir. Bugün kanal direnci 1403.
Bugün Dirençler 1427-1435 ve 1446-1458.
Destekler 1392-1403 ve 1375-1386.
1375-1380 ve 1340-1350 kanal altında potansiyeldir bugünkü destekler haricinde.
Jelibon.
Döngünün (cycle) yüzyılın önemli yeri dediğim 31-32 ile birleşmesiyle geri çekilme beklenildiği gibi yine beklenilen 5 Aralık (72 saat) saat içinde geldi.
Dirençler 29.06-29.29 ve 29.57-30.
Destekler 27.41-27.80 ve 26.50-26.89.
Cycle sonrası 1-2 hafta zayıflık beklentidir. İdeal zaman 21 Aralık, dikkat ideal.
28.40 ilk destek olacaktır, 29.25-29.75 ilk direnç.
28.40 altında hareketin iki hedefi var: 28 in hafif altı veya 26.
Jelibon.
Dolar endeksinde sayımım bir tarafı indikatörler ise bir tarafı, hatta trend dönüşünü işaret ediyordu hatırlanıldığı gibi. (macd, rsi, will birleşmesi).
Geçen haftanın satışına tepki vermeye çalışıyor. 77.50 altında trend ancak geri aşağıya döner. 78.75 altında kapanışta ancak nötral olur.
Bu değerler oluşmadıkça trendin yukarı olduğunu ve düşüşün sadece tepki olduğunu kabul etmek durumundayız.
Jelibon.
Hui beklenildiği gibi 600'e geldi. Burası beklenilen ve önemli yerdi.
Ve buradan vurdular.
Üstünde direk 100 puan vardı yemedi.
600 altı üstü diye değerlendirmeli.
Alta ve üste 100 puan var.
Jelibon.
E/D 1.35 hedef verdim. 50-60 pips kısa mı kaldı?
Nasıl anlarız bilmem sedece şunu bilirim geçen haftanın altında 1.25-1.2750 denenir.
O yüzden geçen haftanın altına gelmemeli.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri