Dow Da 11.400 Civarinda Kapanis Bekliyorum Yani -%1 Gibi.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
bollinger sınırında kapattı yarın yukarı gaple geçecek yada 49lara yönelecek..
Hrc Sistemine Geri Donuyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
11600 üzerinde kapanış bekliyorum dowdan.
sebep petroldaki stabilizasyon sanayilere alım getirecektir, dün tatil dönüşü olduğu için sallama yaptılar, hala banttayız hemen düşmeyeceğiz demiştim, düşüşte dipden girdikte sabahki ilk yükselişin kısalmasını kaçırdım neyse buna da şükür.
sevgiler.
herkese iyi akşamlar.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kısaya devam dedim, yataylıktan bıkana kadar yatayız, o nasıl olacaksa, fakat dediğim gibi, eskaza yukarı yapılırsa bilinki mal gazalamak içindir, esas yön aşağıyı göstermeye devam ediyor, bugün hani olurda artık yurt dışının olumluğu ile yarından sonra artı yaparız diye düşünenelere 51650 uzlaşması yapıldı, dünkü uzlaşma yani, son tur son şans, saygılar.
Konu bull market tarafından (03.09.08 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.
Vay be, koskoca garan ı nasıl oynatıyon sen ööle
Ferit göreve gel diyosuuun.![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri