nomura kimki loo
nomura kimki loo
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
300 den tekrar long ufff ya 275 puan boşu boşuna gitti
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Hem daha önce 2 kez çalışan 200 EMA'da, hem Fibo 0.786'da, hem 1.34 zaten doğuştan direnç, hem çift tepe görünümü var... Bundan daha garanti short varsa ben görmedim... Ama yine de sinyal bekleyeceğim.. Trende ters işlem yapmama konusunda işte bu kadar disiplin kazandım...Ama kafayı biraz aşağı çevirirse full bodoslama girerim onu söyleyeyim şimdiden...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
şimdi endeks100 72*** görecek sanırım x30 da 91*** leri gene görür yılbaşına kadar diye düşünyorum![]()
madem palasın sen hoş kadın olduğundanda bahsediliyor o zaman palloş derim sana göster bakalım hareketini uleynnn
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
işte bunu diyom 150 den istop![]()
graşka
BANGA mühim
Fdow 11370 altı crashhhh
Bu gece bekliyorum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
abi sistemden ne zaman kopsam gidiyor puanlar yavaş yavaş![]()
![]()
86050 de iken 5 lik yataya girmiş ve o andan itibaren çarpıyor palacık nasıl uyanamadım be
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri