haftalık pivot...........84.750
günlük pivot............85.825
dirençler..........86.200-86.700-88.150
destekler.........85.250-84.750
![]()
haftalık pivot...........84.750
günlük pivot............85.825
dirençler..........86.200-86.700-88.150
destekler.........85.250-84.750
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Günaydınlar..
İyi çalışmalar herkese..
![]()
Gunaydin. iyi seanslar.
ABS:
endekste 84.975 al sinyali devam...
dolar/tl de 1.5045 sat sinyali devam...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
85950 kırılırsa rallipetriot gelir gibime geliyor tam snırıdayız 86000 üstü kapanış yukarı devam dedirtir ama günlükte ki SAT tan tırsıyom oda Al verse süper olur
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
5 dk sata gidiyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
tünaydun löng devam
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
10,30 da 700 altı kapanış da flatlarım
bence sat artık tehlikeli al daha güzel alt desteğimiz 84950
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
palacık kır şu 950 yi de arkamıza yaslanak ya
amma kastılar be...atsa 86 üstüne daha gitcek gibi ama kıvraniy...diğer yandan 5.500 teptik insanı ürkütüyor yani...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gözüm GARAN da burada 8,78 üstünde tutunursa yukarı fişekler...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri