sistemli graşka yeniden..üwwww..where is strobear
sistemli graşka yeniden..üwwww..where is strobear
BANGA mühim
Burada üçgen muhabbeti yapa yapa herşeyi üçgen görür oldum
Sanki üçgen oluştu, hem de yukarıya koşturacak gibi...
PALA bugün çok çarpıcı işlemler yapıyor..üww
BANGA mühim
piyasa kilitlendi bence ben flaten zarar yok kar hiç yok![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Saraylı hocam Bu ABS sistemi nedir Biraz bilgi verebilirmisin. Ben uzun zamandır STR ve Ematrader ı kullanıyorum.
3 gündür yh var,
sistem şimdilik alda.![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pala pala 85300 ne ayak söyle bana
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
saatlikde obo olabilir mi aceba
BANGA mühim
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
teprik ederim..benim aklımdaki yanıtta buydu..lakin patron, seni de teknik analiz düşmanı olarak kaydedebiliriz miyiz bu durumdayoksa sadece OBO düşmanı mı? yoksa sadece 60 dk düşmanı mı? yoksa sadece fiyat formasyonu düşmanı mı? yoksa...................................... uzar gider
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri