650 den stop flat kalayım iyisimi sakat durumlar
650 den stop flat kalayım iyisimi sakat durumlar
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
iyi haftasonları dilerim arkadaşlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
son zamanlarda girdiğim en unmutserih şort pozisyon bu geceye..dramatik bir artı gap yiyebilirik..neyse en azındna sistemle aynı pozdaydık deriz..amma sistemden daha önemli şeyler var..üühühhüüh
BANGA mühim
pis yataya bağladılar...trendde verdiklerini toplamak maksadıylan...indi çıktı filan bişeyler yaptı piyasa...bi havalar bi havalar...sanırsın dünya parmağının ucunda döniy palanın
ebeni eşşekler kovalasın pala![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Dow, haftalık...
11370 yılların eskitemediği direnç...
![]()
Isdıracistin dediği kimin,
Grafa bakınca longlamak geliyür aklına insanın..öyleya eller pekmezlenirkene,asırlık çanakları çömlekleri küpleri doldururkene,gözü doymayıp,silolar dikip onlarıda doldururkene tom amca seyrediyordu,hemide paranın kalını tom emminin abisindeykeneeee..
Tabikiside babasının hıyrına etmiyor bunnarı tom emminin abisi,alın size para kullanın,bende enflasyon oluyor,bana dokanıyor siz kullanın benim enflasyonumu bir zamad siz alın...bana kalın geliyür siz alışgunsunuz habire okkanın altına gitmeye yünsek faiss vermeye...neyyyse...yeter...arkası yarın...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri