Down açılışıyla yukarı gidiş başlayacak gibi
Down açılışıyla yukarı gidiş başlayacak gibi
83600 ün altına sarksada toparladı hemen..
saatlik destek bu seviyede..
altında kalmaya başlarsak satışların devamı gelebilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
He hatırladım Asti tamamdır yalnız bu sefer pupu görürsem kaparım hiç gözünün yaşına bakmam 5 likde bile görsem nedense hiç rahat değilim bu şortla
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
derinlik ve alan satan kalktıktan sonra orta vadeli sistemcilere kabus dolu günler yaşatıyorlar. hareketler artık çok hızlı ve çok seri oluyor. son 4 ayda saatlik sistemlerimin getirisi 10-15 dakikalık sistemlerin getirisinin çeyreğini bile alamıyor artık.
pala nettin la bize
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Saraylı hocam 5 likte ETR de sat verdi ama tuhaf bi görüntü var gibime geldi ov li emalar değişik göründü bu sefer
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sat gelmese idi tam long yapılacak yer aslındayersen
sanki strobull son hızıyla yolda gibi geliyor bana...Dj bir ara eksiye geçse buraya da küsküleseler de filatlasak şortşayneleri yaww
BANGA mühim
ben kapadım kısaları 83750 den 5 lik kafayı dikti korktum yaw
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri