14:45 ECB faiz kararı
15:30 ABD işsizlik başvuruları.
Global piyasalar bu iki veriyi bekliyorlar.
Fakat bugün renk vermeyebilir ABD piyasaları.
Yön için yarınki Tarım Dışı İstihdam verisinide bekeleyeceklerdir.
14:45 ECB faiz kararı
15:30 ABD işsizlik başvuruları.
Global piyasalar bu iki veriyi bekliyorlar.
Fakat bugün renk vermeyebilir ABD piyasaları.
Yön için yarınki Tarım Dışı İstihdam verisinide bekeleyeceklerdir.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
gecici short kayboldu gayri yo yo lo de
arıza sonrası olduu üçün paylaştım gayri artık tıp
kitaro figaro figaro kitaro
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Saraylı hocam NK olayında bi şey dikkatimi çekti emaların dışında Overalın yukarı tepeler oluşturmaya başlamasıda gelen sinyali onaylama anlamında düşünebilirmiyiz sizcede, dikkat ediyorumda overall aşağı dipler yaparken misal gelen 5 sinyalden 4 ü feyk sinyal oluyorda ordan huylandım![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
cevap veriyorum...b şıkkı...
Bu nükseden bir hastalık..şöyle oluyor..sistem yatayda çarpılırken ben sisteme takıyosam, sonrasında da takmaya devam edeceğini düşünüyorum..sonrası malumgerçi dünkü hareket fena değildi...histemli kısaları 84100 lerden açmış idik...sonra 500 puan düştü..e dj de zaten %1.8 artıdaydı...
histemik bir sürü hikaye işte..herşeye rağmen, vob sistem kapama golu atmasaydı, bu pozu iyiye çevirebilirdik...malum genel prensip : HIHO: How In How Out..nasıl poza girersen yine öyle çık..yani HIHO: Histemle girilen pozdan histemle çıkılır (bugün VOB kesintisinin izin vermediği şey)... SISO: Sistemli gir sistemli çık..bir de KFS var..kardaysan flat serbest
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri