ulen be 15,30 da bar 500 altı kapanışta ben gene flatlarım![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
yaw mesela forumda kullanıcı banlama özelliği var..ama bir de şöyle bir şey olsa : bu mesajı xxx, yyy, zzz, nickleri göremesin filan diye... misal yukardaki mesajı Selçuklu, Saraylı, Sazan, Mavi, Trader38,PAMBIK patronlar görmeyeydi iyi olacaydıkarışık hisler içeriisndeyim..way..bu arada 250 puan vermişler..875 den gapasak iyi olacaymış
![]()
BANGA mühim
yahu diyorum Saraylı patron yazmaz böyle bir şey...meğer Serbest Cumhuriyet altını imişeüzü....
Buu arada; Ordu ile Giresun arasında bir yere yapılacak Havaalanı nın ismi için iki şehir yetkililerinin anlaşamadığını, Ulaştırma bakanlığının da çözüm olarak havaalanının adını "orgi"koymayı düşündüğünü söylersem, acaba ne kadar gülersiniz..sabah radyodan dinledim valla..
Bundan böyle düşünülen her isim bir yabancı dil "argobilir" ine danışılması lazım kanaatimce
BANGA mühim
yahu 400 puan birden de verilmez ki be kardeşim ulen bu iş çok zor harbiden![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Gün boyu gıdım gıdım yükselt yükselt sonra iki dakkada ver... İşte bu yüzden pozda oturmayıp kara geçince hemen cukka yapıyorum...![]()
kayaboss...15 dklıkda CCI nunu yapmış 900n atağında...aşkolsun demiyon..üww
BANGA mühim
ne anladım ben bu işten 925-400 e geri gel 500 puan kar bi anda pufff![]()
![]()
![]()
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri