Tam buradan vermezlerse 84575 e değeriz.
Tam buradan vermezlerse 84575 e değeriz.
Strobaba,
1- EW ci aday adayı olduğumu fark edersen hemen yakınlarıma haber ver, hastaneye yatırsınlar, rehabilitasyon
2- 1 başarılı olmaz ve EW ci adayı olursam, zincirle beni koltuğa..yada guzuların sessizliğindeki etçil gibi izole et
3- 2 de başarılı olmazsa, tapanca ile vur beni...yalnız habersiz yap ha...korkmayayım yani...enseden tek atış olsun... veya yok yaw,,,5 doz potasyum iğnesi ver, huzur içinde yavaş yavaş kansız bir şekilde gurtulayım...
Sonuç: Eğer kafayı sıyırmak istersem, bunun EW ci olmak şeklinde olmasını istemem..![]()
(%100 şaka...)
BANGA mühim
83575 desteğimiz olarr
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
5000 kısacıdan 2000 adeti pes etti 3000 hala bekliyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
15:30 dan sonra roketlerin depoları fullesin kalkış olacakk
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Bir uyuzluk var ama çözemedim.Sanki aşağıda bir işi var gibi gibi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri