Dax da yorgunluk belirtileri var aynı zamanda şu 15 likteki üçgenine dikkat, ucuna kadar gelmiş..
Dax da yorgunluk belirtileri var aynı zamanda şu 15 likteki üçgenine dikkat, ucuna kadar gelmiş..
dikkayyttttttt...kayaboss her an nunu dan bahsedebilir
BANGA mühim
83600 geçerse izle alt destek 83350 şimdilik
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
tamam..amma sen de beni vur..tapancalarla karşılıklı duralım geriye sayalım 3 den.. 1 deyince bum, hem sen kurtull hem ben..yalnız şimdiden söyleyeyim, ben kendi göçüşümü garanti etmek için ateş etmeeycem
ayrıca ralli ormanlarında seyir edelim...selçuklu da türkü söylesin...(rolleri değişelim patron ben sıkıldım türkü söylemekten)...
bu arada dün behzat ç. yi izledim..fena değilmiş...adam iyi oynuyo valla.teprik ederim...
BANGA mühim
Long'lar full flat.. Uğraşamam giderse gitsin biraz da forex'e bakayım...
Şu pozda oturma olayını çözemedim gitti...![]()
Pala kısaları zıplatacak walla
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
84000 görür tahminim negropat
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri