Şinci bu arkadaş yukarı kırıldı diye hadi hop ekrandan silinmez.. Dönüp de şimdi tekrar aşağı kırarsa o hareket genelde çok para getirir...
Hangi pala numaracı şimdi bizimki mi dow ve daxınkimidax 1,80 fıjı 1 yapmış bizimki ııııııh diyo almak için düzeltmeyi bekliyo galiba ohooo daha çok beklersin palacım
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.
Oscar Wilde
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Strobull ralli on the way...
BANGA mühim
aralık ayında sistemin kar rekoru kırmasını düşünüyorum,
zarar rekoru kırmasın da ,haha
aya iyi başladık türk gibi,
inş alman gibi bitiririz...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
83550 yakıcam dedeee
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Yaw düşünüyorum da.. Bunun bi de akşamı var... Dow'u falan var... Avrupa böyleyse Dow'un da eli armut toplamaz akşam herhalde... Yarın da + gap'i falan var bu işin mesela... 83.500'de kapatacaktım long'ları ama.. Du bakalım biraz oturalım pozda... Yok üçgen içine geri girerse hemen kaparım... üvvv...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri