Burdan bir pala birde iflas etmek isteyen ben longlarım sevgiler
gümüş altındaki gibi .. gümüştede runningsel bi durum var gibi .. ikisindede ... ac çizgileri önem yereleri ... c altına inerse .. ikisindede runningsel durum pert olur ....... b d yukarı kırılırsa ... gol olur ...
![]()
2013,00
yav bu koşan üçgenler hep dert açar adamın başına..
b d ler yukarı kırılırsa .. yeni tepelere yelen açarlar ..... orası önemli .. eğer bi running varsa ortada ... sert hareket ... çok yakındır .. tabi running olmayabilirde ..ühühühüühüh![]()
2013,00
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kısa çöpte 82 üstünde kalmak başarılı tepki için şart,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
b-d altın zoom ... ranarsa pis ranar .... üvvvvvvvvv
![]()
2013,00
1 dak da up py deyiz,
pariteye bağlı olarak 5 dk hedef 829xx de, down devam ediyor,...
Jelibon üstad
2010 dip
2011 rallimiydi?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri