Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
valla yine yedim asti yalan yok.aslında çok dalgınım,yani kafamın içinde pek çok şey var.keyfim yok pek.dikkatsizliğimden yiyorum bu numaranı.piyasaya bile tam olarak odaklanamıyorum.bugün sabahta bunu düşündüm.bulunduğum ortamda dikkatimi dağıtan pek çok unsur var.
her zaman bu kadar bonkör olmam haberin ossun![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
- - - -
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
sazan abinin yokluğunda topiği yalnız bırakmayalım.
düşüş senrayosu
http://i53.tinypic.com/o0ro07.png
yükseliş senaryosu
http://i51.tinypic.com/k30opx.png
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
sazan abi saygılar hörmetler .....
2013,00
----------
sazan abiiiii... ühühüüh .....
üvvvvvvvvvv
![]()
2013,00
Hoşgeldin Selçuklu.
Ama ben biraz ara vereceğim (1 Hafta kadar)
Geçen Pazar 0 uyku ve sonraki günlerde 3-5 saat uykuyu bu moruh bünye kaldıramadı.
Hastayım ve yatıyorum.
Bu nedenle yemişim piyasaları diyebiliyorum ancak. Bu haldeyken VOBda oynamak , kafa yormak içimden gelmiyor.
Sadece sistemlerle oyuna devam. (Hoş bu ara onlarda bir önceki düşüşün karının ciddi bir bölümünü verdi.)
Herkese bol kazançlar dilerim.
İyileştiğimde ve kafa yoracak hale geldiğimde görüşmek üzere.
(Öhhö Öhhö Öh!)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sevgili Türkoğlu,
Üçgeni güzel görmüşün. Ama sanırım tuzak kurmuşlar.
Bakabilse idim ben de bu üçgene dayalı yükselişe oynardım.
(Ama ders alma amaçlı söyleyeyim ki, özellikle b dalgası 3 dalgalı değil, a'nın ise 3 dalgalı olduğu şüpheli. Bu nedenle her zamankinden biraz daha az oynardım.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
abi geçmiş olsun acil şifalar .. dinlen sazan abim ..kendine iyi bak ..![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri