indra aman deyim ceza işi filan olur,dikkatli yaz yav..
indra aman deyim ceza işi filan olur,dikkatli yaz yav..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İki sevdiğim dostum arkadaşım İndi abi, Elstock hoşgeldiniz
pala iki dir fake mi yapıyor bilemedim dostlar, şimdilik elimden gelen budur kim olursa olsun palayı ....
Sevgiler, saygılar
![]()
altında obomu var patatesmi .... ... jelibon abi .. nerdesin abim .... ühühüühh ... üvvvvv
2013,00
fiyat parite olmadan yapışamıyor, yani bu algılatılıyor,.....parite yukarı fiyat yukarı aşağı aşağı,......oynaklık da bu nedenle, ağa sonucu bilirken, aynı durum yatırımcıda panik nedeni,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu düşüş referandumdan sonraki sert hareket gibi olacak
döndü dedikçe düşecek döndü dedikçe düşecek
nerdenmi biliyorum
referandumdan sonra 62500 den kısa yapıp mc olmuştumda ondan
hehehehehehe
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
10 luk sınırdayız,...
Sevgili ve değerli dostlar, sağolun, varolun tek isteğim kazancımız daim olsun, bereketi bol olsun.
ben günü tamamlamadım ama kafayı tamamladım, ölçüyü kaçırmışım öğrenemedim iki kadehte bırakmayı üwww...
herkese iyi haftasonları kafa kıyak, millet asıp kesiyor, ben palaya bakıyorum üwww...
ben nasıl mavi çizgi çekmişim öyle bu palanın ...a.qüwww...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri