eyvallah senden duydum hissediyodum yav..
eyvallah senden duydum hissediyodum yav..
bayağı taktir görmüşüm bilgiliymişim diyo yeşiller şan şöhret umrumdamı dünya hoyt...
hadi 856** yak gitsinn
demekki kısalar pala değilmiş iyi akşamlar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Tabiki geceyede long kaldım.
Herkeze iyi akşamlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
84825 longlar ve 85075 takviyeleri ile geceye long..kapanış atağında saatlik sistem de ala geçti..vatana millete hayırlı olsun..sistemciye her yer tp... öperim
BANGA mühim
bende zild.. herbikese selamlar saygılar.. gönüller bir olsun.. günler gelir geçer gider felan filan Kardeşlerim haydin kalın sağlıcaklan..)
bugün tırt geçti benim içinaslında geçici sat gelip de kaybolunca açıcaktım longu 850 den ancak elim gitmedi ah ulen ah
Asti vurmadan ben vurayım kafama bari
![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
fazla samimiyetin lüzumuna alakadar ediyo sanal ortam herşey karşılıklı dahası sonra eminim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri