Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
piyasamız için de başka bir şey daha diyeyim, malumunuz üzere dış piyasalar kapalı iken sistemcilerin "al" , "sat" kavramları delik deşik olabilir..yatay piyasa koşulları oluşması daha olasıdır..belki de dışarısı kapalı iken VOB la hiç işlem yapmamak kararı da ayrıca düşünülmeli..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
sayın tr hope
derim için fibo analizi verebilir misiniz ? sağolun.
5 dakkalık sistem 17.10 barında AL verdi..en yüksek noktası 85,175...anlamlı olması için işlemler bunun üzerinde yol almalı!..
bir süre daha yazmaya çalışacam ama şimdiden diyeyim eskisi kadar olmayacak..zaten grafiklere ne zaman nasıl bakıldığını az-çok anladığınızda bu iş kolay olacaktır..iyi akşamlar..
sayın tr hope iyi akşamlar.
dgate fibo analizi verebilir misiniz ? bir kaç gündür hacim artıyor ve sanki dip oluşturuyor gibi. sağolun.
bir de 30 un altında rsi si olan hisseleri verebilir misiniz ? çok zahmet veriyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri