şincik longa oynadım 300 puan kara indiregandi yapıcam
şincik longa oynadım 300 puan kara indiregandi yapıcam
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
longın şayne
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ne zaman Dow kapalı olsa piyasalar böyle oluyor... Bu Dow'u kim kapatıyo arkadaş... Kim kapatıyosa çıksın ortaya şeker verecem...![]()
![]()
tek korkum sistemcilerinde long olması
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Trend sırasında yaptığımız indiragandiden tahsilat yapmak istiyo ama bu seferlik payına bu düştü
Harmanla bakalım ...
son 3 günde TOBO var..eger 86000 geçilirse,2.000 puan daha gideriz...
Abi bence dananın kuyruğu ve de PALAnın bıyığı Pazartesi günü kopar, çarşı karışır gibi geliyo bana![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
geldim geldim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bazuka atışı olabilir 85475 geçersek
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri