Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
5 dakkalık sistemim hala satta, referans noktamız 85,550 ve üzeri iş değişir diyelim..
eline sağlık hopefully tr style agent 005..
teşekkürü boşver zaman işi moda işi bunlar, gelir geçer.. misal ben binlerce teşekkür hak ederim)) ama durumlarım malum) neyse good work diyelim hayır duası butonumuz var hem gönlümüzde hiç demode olamıyan.. kolay gelsin Kardeşimiz..
bir not: borsamız veya piyasamız bir embriyo dan farklı değil..nedeni her anı her dakikası farklılaşmakta, değişmektedir..klasik çizilen bir trend yönü anında ter yüz edilebiliyor, ya da fiyatlar olmakdık yerlere gidiyor..bunu herkes biliyor zaten..asıl önemli şey ise yeni yaratılan ortam, düzene geçişde tekniğin de yenilenmesi gerektiği..dün başka bir grafik aktif idi..şimdi başka bir grafik ve yön..lütfen hedef, beklentilerinizi de bunun gibi heran değiştirin, "F5" leyin..!
5 dakkalık sistemim Al verdi 14.15 barında ve en yüksek değeri 84,875. "AL" ın anlamlı olması için bu rakam üzerinde işlemler olmalıdır..ona göre takip ediniz..
çok önemli bir veri geliyor..10.11.2010 ttarihnde sat veren 60 dakkalık sistemim 14.00 barında yeşil yakıyor..bu bardan sonraki barlara daha dikkatli bakınız..14 barından yüksek ise tepki daha da yukarı gidebilir..ön bir uyarıdır..bar tamamlanınca durum netleşiir..fakat dışarısı şuan pek de iç açıcı değil o başka mesele..
5 dakkalık sistemim sat a geçti..60 dakka hala AL da..bu ne demek...kişi kendi peryoduna göre ilerlemeli işlemleri yapmalıdır..60 dakka Al da olan sistemim de 14 barı geçilemeyince Al sinyali kuşku uyandırıyor!..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri