Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
sayın tr hope
ben grafikleri net olarak göremiyorum. Yazılar, vb okunmayacak kadar küçük. sağolun.
Kolay gelsin.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
[quote=tr_hope05;308624]katılımın az olması paylaşılan konuların az olması demektir..quote]
şahşi düşüncem foruma yeni bir soluk getirdiniz, bilginiz emeğiniz için TEŞEKKÜRLER
Teşekkür veya katılıma bakmaksızın devam edin derim. Güniçinde ben işim nedeniyle forumu takip edemiyorum ama sessiz çoğunluğun sizin tahmininizden de fazla topiği takip ettiğini düşünüyorum.![]()
[quote=ordi;308971]katılımın az olması seslerin, kavramların azlığı anlamındadır..mesela biri şu hisse ne diyor, trend ne yönde, ben böyle düşünüyorum şeklinde beyan verse en azından fikirler ortaya konsa tartışma alanı oluşur, zenginlik artar..
yoksa ben zaten yazacağım ama anlık yararlanmak istenmediğini düşündüğümde bunu yapmamaya başlarım..amaç sadece bilgi paylaşımı ve yanlışların azaltılması..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri