Al işte hareketler hızlandığında donuyor bu melet şey zatriks
Al işte hareketler hızlandığında donuyor bu melet şey zatriks
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Stopos, flatos...![]()
müsterih ol yada olma senin poz.'a güveniriz sığınakçı Kardeşimiz çekmiyo desen yazsan bilir haber ederdik..
san ver rest dowumuz 11111 demirmi attı nedir hadi gız daxi elde var 7 bin gez dolan dur gali..
hop dow bak yeni lonkladı daha millet illet etme az bi dur daa..)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
85000 e gevşese zıplar gibi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
selam millet. eskiler görünmüyo pek. yenilerin mesajıyla sayfalar dolup gidiyo. sayfa başına katılımcı oranı oldukça düşmüşbunda bizlerinde suçu var aslında. neyse herkese bol kazançlar.
sazan abinin topiğe bir iki sayım verdim. ilgilennelere
http://www.voborsa.com/forum/showpos...postcount=1468
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri