[QUOTE=jelibon;308351]dün 1380 i yazdığını gördüm.
aynı yerleri buluyoruz.
[QUOTE=jelibon;308351]dün 1380 i yazdığını gördüm.
aynı yerleri buluyoruz.
Bütün dünyanın gözü bu MACD'da.
İki sinyal ardından burada macdda teyid ederse dolar trendi döner.
Gelmezse dönmez.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Aha İndi aşağıda.
Nasıl geçti hava değişimi he he.
Jelibon.
evde bilgisayar bile yokbu rakamları ben bilgisayardan yazmıyorum .gerçi
Cepten yazıyorum bilgisayar bana göre değil.kötü bağımlılık zarar
..ha bide bizde aç gözlülük var hep birden olsun diyoruz.1350 onstan alsam bu haliyle tam 1500 tl kazanmıştım.ama önce aşağı olur en dipten alırım mantığı kaybettiriyor
Sırada 1407 olabilir gelirse artık rakam finish
Sonra hangart..bakalım
Noktalarda ne var objektif ewde. Bunlar değişmez.
1222
1187
1176
1168
1146
1187 işe yaramıyor pas yeri.
1176 çalışıyor.
Devamı onun altında mümkün.
Bunlar ezberde olacak benim ezberimde 2 yıldır. Tek tek 20 nokta sayarım ezberden.
Jelibon.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yaw yukarda okadar yazdım çıkmamış sizin tarihlere dikkat çekmiştim.gerçektende o tarihleri baz alsam çok kazanırız.(rakamlar bi yana zaten)
Ama ışte zaman ve farklı sebepler.
Hayırlısı..
İyi geceler demeden sp dow traderlara iki bilgi biri cpc.
cpc <=80 ise 21 de 17 gün kırmızı gün yani bu dün geceden verilmiş birşey.
çoğunlukla yani %50 şansınız her gün için artmış oluyor.
Jelibon.
yaw teşekkür butonu bende gözükmüyor.bu yüzden alani edeyim.teşekkürler dolarda şu aralar 1485 lerde diğer tahmin tuttu.(4 dolar fark sabittir)1520 yemi gidiyor aceba.temkinli olmak gerek güzel bir satış gelebilir.
Gelebilir çünkü sarıgız tl bazında.bir rakam varda yanımda ölçüttüm biçtim onu gerektiriyor gibi.ama şimdi mi?
Bir buçuk ay önce dolar öngörümuz belliydi.ayın13 14 ne kadardı vede kasım sonuda bi ihtimal olabilirdi. demistim.k.kore ateşi sanki erken körükledi.(alçak)ama sınırlı olabilir ışte..alış rakamım 1420 di halbuki..
Jelibom selam,
spx te birsey sormak istiyorum
1173 kritik yer dedin.
1,150 ye kadar sarkma ihtimali nekadar olarak gorursun.
bizde xu030 da bendeki hedef 81,800 dur. ona gore uyumlu hali
basarılı yorumların için ayrıca tesekkurler.
saygılar
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri