en kötü beklersin yani long long.. bi yereler varki eminim kırdımı daha kolay short olur malum..
en kötü beklersin yani long long.. bi yereler varki eminim kırdımı daha kolay short olur malum..
84800 üstünde 15 lik kapanış yapmaması lazım diye düşnüyorum.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bi mesj eksik ne farkeder..
yada tam.. olsun be
Hellim hanım buraları en güzel sizede kolay gelsin..)
bide muhteşem nickli moderatörümüz var onada kolay gelsin..
84075 altına paraşüt derim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
saraylı hocam şu sizin daha önce stro için günlük yazdığınız destek ve direnç noktaları vardı. Rica etsem tekrar yazabilirmisinz hocam. tşk.
pala cilve yapıyor eli kulağında
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
tolar pis dönüş yaptı günlükte 1,38 de pupu yaparak yukarı döndü 1,50 kırılırsa harbiden korkmak lazım şaka bi yana kimse savaşı istemez sanırımparanın canı cehenneme
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
millet yurt dışında -%0.78, -%0.87 benzeri gün içi hareketlere; bu kriz.. bu satış.. kurtarma planı.. çıkış.. falan muhabbeti yapıyo valla işe bak ya..))
bu kötü haber, bu kötü durum..vs. muhabbeti, yorumları herkesmi shortçu yani..?)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri