En iyisi tahminleri bırakmak lazım
En az saatlik sistemler al vermedende short kalmak en iyisi
Arkaya yaslan formasyonu diyorum![]()
En iyisi tahminleri bırakmak lazım
En az saatlik sistemler al vermedende short kalmak en iyisi
Arkaya yaslan formasyonu diyorum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kısalar akşama kadar bekleyin poz kapatmak için dünden ben yandım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ha Astatin nickli Kardeşim sanada teşekkür ederim new turn on the way vardıya hani hatırladınmı?)
eyvallah..
Akşam kapanış tahmini yapalımmı
Ben 82000 görür öyle kaparız diyorum![]()
Çünkü dünkü gibi tüm millete mal vererek düşürecekler gibi hareket ediyorlarda![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hızlı mental'i seyredelim şimdi bakalım short cover hızına..
valla burası VOB her şey olur..yok yok endeksten bahsetmiyorum... kayaboss dan bahsediyorum... eski stil kayaboss bugün 10 defa işlem yapardı..bugün sabretti..teprik ederim..amma eğer ssitemin satta kaldığı için sabrettiysen teprik ederim...yok eğer alda olduğu halde zararı relize etmemk için yaptıysan o pyangodur geldiği gibi gider..sonuç kazanan aklıdır teprik ederim..şişmdi toplantı
BANGA mühim
kırdılarmı belini nedir sesler geliyo vay?
Teminatlar acilen 800 TL olmazsa akşama kadar masamda oturma eylemi yapacam... Fiyat 8xxxx ken 900 TL teminat ödemek gururuma dokunuyo... üvvv...![]()
haydi dow doow dow
82125 nasıl eyimi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri