15:00-15:30 arası şelale geldi geldi yoksa flatlarım bu ne ya sıkıldım ya da kaşınıyom geliba![]()
![]()
![]()
15:00-15:30 arası şelale geldi geldi yoksa flatlarım bu ne ya sıkıldım ya da kaşınıyom geliba![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
selam patron,
chat bitti görüşemiyoruk.. şöyle açıklayayım;
TGG=Trend Gücü Göstergesi...0 ile 4 arası değer alır.. 2 denge, 2 üstü up, 2 altı down diye düşün....
yemeği dışardan söylediğimize göre 10 dakika vaktim var..istersen az traş da yapayım... PM den de soranlar oldu...Yanıt vereceğim deyip kafaları iyice karıştırayım..Fizik dersinde vektörleri anlatırlarken derler ki
"Yönü ve Doğrultusu ve Şiddeti" olan şeye vektör denir. Uygulama noktasını da bilirsen ona da kuvvet denir..şincik konumuzla alakası ne? belki alakalıdır belki alakasızdır...şindi bizdeki fiyatın bir yönü var, doğrultusu da var, şiddeti de var...(acaba?)..
varsa bunları nasıl ölçeceğuk? adamlar bir sürü indikatör yazmış, acaba bunlar işe yarar mı?
misal;
Yön-Doğrultu Uyumu için : Bir çeşit CCI kullanabilirmiyik..Hadi daha da traş yapayım, yön için hızlı bir CCI doğrultu için yavaş bir CCI kullanabilirmiyik?
Şiddet İçin: Tek başına RSI yetmez, içinde volum de olması lazım. Misal MFI gibi bir şey..Veya bir çeşit momentum veya ikisi de...
sonra bunların her birine bir eşik değer atasak...indikin mevcut değerinin, bu eşik değerinin üstünde olması durumuna 1, olmaması durumuna 0 üreten bir if bloğu yazsak... ve bunları toplamına bir indikatör desek..o indikatör 0 ile 4 arasında değişse...böylece yön-doğrultu indikatölerinden ve şiddet indikatörlerinden az 3 ü 1 olmalıki alak, yada 0 olmalıki satak..ikişer indik kullanamamızın nedeni de amortisörleri sağlam tutmak engebeli arazide kırmamak..
bu arada MİTSUBİSHİ PAJERO da mikemmel bir araç..bence koydukları fiyatı hak eder...üww..jaguardan da daha ucuz..ühüühhühü..
Nöt: Doğrudan CCI veya MFI yı kullanırsanız çuvallar...Modifikasyon yapmak lazım ciddi şekilde..modifikasyon deyince aklıma geldi; pajero yu modifiye etmişler...yarım metrelik kayalar arasından ceylan gibi seke seke gidiyordu hayvan yavrusu...hayvan yavrusu derken hakaret değil..pajero zaten dağ keçisi demekmiş..üww
BANGA mühim
o sıra bende reverse az short düşünüyorum bakalım a.kaya..
Pajero'yu beğenirim kişilikli makina, jag servisten çıkmaz hasta adam derler kısaca, vektörler favorim 3 boyutlu fiziğe giriş ön koşulu hatta bayılırım tadına, extra safe trader Astatin..)
afternoon TGG leri daha bi net olur bugün bu durumda..) az sonra
evet önce yukarı a.kaya 9.45'den beri olduğu kibi..) sonra 'o sıra' zaman dilimi..
13,15 de 500 üstüne atmamalı![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
atmalı..
19.859 mu olmuş vaay?) iyimiş..
Daxigirl kopçasını da bulmuş ha tutturdu ha tutturacak..)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri