AYrıca şu sorunun cevabını bilene strobaba süper bir indikatör adı söyleyecek...
0<X<1 ise
1+2x+3xe2+4xe3........(n+1)xe(n)=?
e: üssü demek..misal 3xe2 demek üçikskare demek...hülülülülülü..niye yazı seçeneklerinde super script yok..üwww
BANGA mühim
87575 çekildi 15 dk lik üstü kapanış yaparsa flatlama yerim
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
göstergeyi bu şekilde görmeyeli çok oldu,
saat 12 den beri aşırı satım bölgesinde ve bir kez olsun yukarı deneme yapamadı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
paladan bir atraksiyon istiyorumm
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
kendisi sever beni kırmaz zuhahaha anında hemen yapar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri