Papaz 4. kez pilav yiyecek mi bakalım...![]()
bana teşekkür bile etti yaa
take all profitmi yapsak napsak pek bi yalan bonkör bizim piyasa shortçuya?..
piff +7.800 oldu APSD kim açıyor acaba pozları.EFG li pastaları özledik be
ve tabii ki deliyürek MARBAŞ ı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ah be Saraylı hocam senin NK nin kıymetini bilemedim bilemedim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
10-15 dk arası yeni bir paraşüt operasyonu bekleniyor ilgili birimler tehçizatlarını kontrol etsinler düşman hattının arkasına sızma operasyonu yapılacak operasyonnun adı:füze kalkanı olmadı karadeniz kalkanı zuhahha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
saralye abeyim hoşgeldin gayri nirdesin sen yuaw
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri