...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bir kaç gün beklemek gerekli o zaman süngerler dolumu boşmu anlamak için,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
http://www.dailymarkets.com/stock/20...-etfs-compare/
Bence takip edilmesi bir piyasa. ( son gùnlerde republicans mektubu etkisi var, ama genel olarak bence ònemli bir piyasa )
al-sat ve yatirim tavsiyesi degildir
''%1.5 a kadar yükselişler satış fırsatıdır''
yazıldığı zaman anlaşılması gereken
böyle bir ihtimal olduğudur ve beklendiği gibi tepmiştir.
gerçi bu bir ihtimal bile değildir kesindi ve oldu.
diyozki sat ama yukardan sat. Bekle biraz.
Tepmeye hemen 0.20-0.40 lardan satarsan yerler seni beni.
O yüzden önce tepkiyi bekliycen vixden çözdük bunu kolayca.
Vix kadar sağlam indikatör göremiyorum piyasada, ama vix çok zor, çoğu kişinin anlaması zor. Hatta gün farkı olayı önden gitmesi kişileri yanıltıyor.
Bu vixe tam alışan köşe olur.
Bence.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1240
1222 (Yükselişin bitiiği yer, 1220, ya B yükseliş yani, B yükseliş C yükseliş bitti, ya B yükseliş A yükseliş bitti) ÜZERİNDE TUTUNAMAYINCA BEKLENİLDİĞİ GİBİ GERİ ÇEKİLDİ
1187
1176 ŞİMDİLİK BURAYA KADAR
1168
1146
1136
1107
1090
1070
1058
1041 SON DÜŞÜŞ YİNE BURADA BİTTİ
1032
1018 (ALTINA SARKTI AMA HİÇ ALTINDA KAPAMADI, TEPTİ)
1107 (FiBO GERİ ALIM SEVİYESİ)(TEPTİ 1011)(.38)
990
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bilindiği gibi aylardır bunun 3. dalga olduğunu yazıyordum.
Bloglar 5 in sonu olarak yazıyordu.
Elbet her zamanki gibi dediğimize geldiler.
4 düşüş flat yapıda %4-8 arasında sonuçlanabilir.
Asla 5 yukarı olmadan çöküş diye birşey yoktur, olan veya olacak olan her şekilde düzeltmedir. Çöküş hikayedir palavradır 2011-2012 den önce.
Orta vade indikatör sp ve nasdaqda sata çıktı, ardından spde flate geçti, nasdaqda sat/tutta devam ediyor. Longdan uzağız ama sp short da değil artık. Flat durum.
4 düşüş formasyonunu net olarak çözmek zor yani biteceği yer için iki alternatif var ya 1180 ler ki oldu,
ya biraz daha aşağılar.
her durumda 1 yükselişin sınırlarına girmedikçe 1227, 3 yükseliştir. Ve düzeltme ardından son yukarı gelecektir.
Bu son yukarı 29 Aralıkta sonuçlanacaktır.
29 Aaralık diğer ihtimalde 4 ün dibi olabilir.
1173, 4 düşüş A düşüş,
1173 den beri B yükselişdeyiz. Büyük ihtimal B yükseliş a yükseliş ya cuma bitti ya pazartesi bitecek ve b düşüş ardından c yükseliş ile
bu kısa tatil haftası geçiştirelecektir.
Ve ardından C düşüş ile 4 düşüş bitecek,
yerini 5 yükselişe bırakacaktır.
Vix graf asacaktım eski bir graf çıktı, baktımki amma uyarmışız 10-15 günde 114XX görülmüş hakkaten.
Jelibon.
Vix özellikle üst boll., ihlallerinde yani çık girlerinde çok çabuk sonuç veriyor.
Tepesi 16'sı nasıl tepe oluyor ve alım fırsatı yaratıyor kısa vadeli.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri