Zero işlem flat devam... "Çok düştü artık çıkar" tarzı trading kadar hızlı şekilde parayı Pala'nın hesabına sifonlayan başka bir trading tarzı olmadığını hatırlatarak toplantıya kaçıyorum...![]()
Zero işlem flat devam... "Çok düştü artık çıkar" tarzı trading kadar hızlı şekilde parayı Pala'nın hesabına sifonlayan başka bir trading tarzı olmadığını hatırlatarak toplantıya kaçıyorum...![]()
Avatarı değiştireyim de yanlış anlaşılmasın 3 gündür ayu idim de avatarı değiştirmemişim![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Vadeli haftalık stochastic..Doğru yazdım mı adını?
Görüntü güzel, daha yolumuz var gibi...
Solda en alttaki dibi 23.11.2009 da yapmış.Vay vay tam bir sene sonra trend kırılımı, değişimi mi?
Ya kırılırsa?
![]()
hassas mental son durum aşaaadayki gibin
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pala acayip hayvanlara benziiisen
87950 kırılırsa aşağıda palanın alnına üç 5 lirada ben basacam, dansöz palaaaa pyna bakalım![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
sahol u -10 görüyom yanlışlıkmı var acaba![]()
uyyy anam uyyyy Vay be ABKA kardeş sabrının karşılığını aldı
![]()
Ebroker'ı matriks terminal olmadan kullanabilen var mı?Eskiden çalışıyordu şimdi 5 dk sonra kapatıo kendini?!
ıssızlık oranı agustos'ta % 11.4 (temmuz: % 10.6) - tuık
DIŞARIYA GÖRE GENE DE SAĞLAM DURUYOR BİZİMKİ FIÇIRLAR DAX %-1 ÇİN %-5 Nİ GÖRE MÜKEMMELİZYADA ÖYLE DÜŞÜNMEMİZİ İSTİYORLAR
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri