basss gaza palllaaaa basss gazzzaaaaa
http://video.google.com/videoplay?do...27627236236450#
basss gaza palllaaaa basss gazzzaaaaa
http://video.google.com/videoplay?do...27627236236450#
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Aklıma geldide.
Bi zamanlar koca günboyu 500 puanda kareket ederdi bu vob, çok fena sıkıcıydı, hatta günün birinde 250 puan içinde hareket etti, Levent Kırca nın olacak o kadardaki vatandaşlar gibi patlardık ekran başındaGüm
Güm
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
son 1 saatteki barı iyi izleyin. millet yetişemeyecek biranda 1500 puanlık bar olacakkk. grafik u şeklini alacakkk şimdi yıpratma taktiği uyguluyo bana ama yimezler palaaaaaa
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
graşigraf..
![]()
BANGA mühim
açın paraşütleri![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ne yalan söyleyem bana da grasshh gaçınılmaz gibi gelmeye başladı... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Eli kulağında, yarım saatmi desem bi saatmi desem bilemiyorum ama sonuç şelale derim ben.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben Tekir takılıyorum bu aralar batron..Hamsi daha en lezzetli zamanına gelmedi..Bi aralık gelsin az bi kar düşsün denize, çok yağlansın hamsi kuzularım....haftada 3 posta hamsi yerik o zaman..diypfriz ede 10 kilo..
Şinci Tekir zamanı..........koca koca yağlı yağlı tekri in kilosu düşmüş 3-5 liraya inanamıyore..daha 1 ay önce 20-25 di baaa..yi fileksi yi yi...
![]()
BANGA mühim
son uyarımı yaptım millet benden günah gittiii bari ekran başında durun biyere gitmeyin bence roket birada olacakkkkkk. şimdi ikili dibini sağlamlaştırıyorrrr
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri