hassas mentalde yeni bir sinyal geldi eski mesajı siliyorum kirlilik olmasın deyüü
![]()
hassas mentalde yeni bir sinyal geldi eski mesajı siliyorum kirlilik olmasın deyüü
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Saçmalıktan başka bişey değil yapılan hareketler, yine akşama kadar bekliycek dünkü gibi son yarım saat bir saate düşüşü sığdıracak, delimidir nedir bu pala
Bugün itinayla ve sabırla 89500 ü bekliyorum![]()
Palaya don gelen bana şalvar gelir lülüO gadder
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
fıldır fıldır arkadas olaya bak .. vob vob degil gondol mübarek aşşa yukarı aynı anda.. shındlerın kedısı gıbı olacak ne tarafa oynasak dıger tarafa gıdecekmıs gıbı
uzun devam.. fıldır fıldır... stoplarsa palaya soverunkesın o yapmıs olur... zaten benım sucum yok bu olayda..
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
benje pala mal veremedi yukarı çekip çekip basıyor ben flat izler zero işlem artık
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Palanın çocuklar vob u asansör sandılar oyun uynuyolar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
üvvv stoplandım .... pifffff
vay arkadas asansorlerıne edıcem sımdı assa yukarı assa yukarı sallayıp ne var ne yok döküyolar hipnolar böle iş olurmu beaAllahsızlar ekonominin cılkını cıkardınız zaten... piffff nede güzeldin senin boğalığın fahriye abla....
Patagonya borsasına çevirdi herifler koskoca VOB'u **...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ulan ne güzel film sanki ben yazdım senaryoyu saat 15:00 90325 kırılır bu kadar olmaz sinan çetin benim kadar olamaz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Garanti tabana gitmezse shortları kapamam diye düşündüm bi an![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Bakır gidiyo bakır,
Ne oluyodu bakır yükselince?
Emtialarda öncümüydü krizde öncümüydü unuttuk valla![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
hayırdır uşaglar pala yine 1000 puan makas koymuşşş. yemişim tirendi ben desdereye oynuyom
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri