90325 dedik çalıştı altında kapanmadı 60 dk bakalım yol nereye şimdi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ayıptır söyelemesi 88.000 den beri hala kısayım..sistem günlük..
zaten max. -8000 puan zarar rezervi vardı(geçmiş performansa göre)
amma işin güzel tarafı tahvil al verdi..
tahvilde af olmaz..en güçlü piyasa...kanımca yıllık 2 li dip tamamdır....10.1 de aşılırsa tahvilde ralli olur..
vay ** ... eurusd .... ....beni istop ettirdi sonra zıpladı ...... neyse kısmet değilmiş ..... bugün artık pek bakamayacam .... cümleten kolay gelsin ....
![]()
2013,00
golda gel bostana gel..way be ne ranıyor yine..üww
BANGA mühim
sağ kalan makrocu varsa yorumlasın..haha
CIN MERKEZ BANKASI YETKILISI: CIN, SICAK PARA GIRISLERINI SAVUSTURABILMEK ICIN HER TURLU ONLEMI ALMALI
-MATRIKS-
BANGA mühim
vermek geldi içimden
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
vay arkadas bı oglen arasıda oyun cevırme de geldıgımde aa ıyılan degısmemıs pıyasa dıyeyım ... üvv shortlarım kapanmış 550 de flat olmak zor geliyor.. tekrar short fırsatı kollayanzi ... belkide long.. pifff neyse.. gozleri actım.. etrafi keseyom![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
memügeyt nerde yaw..iyi adamdı memügeyt..üww..başına bir şey gelmedi işşallah..üww
Cellbatros,
bi tokat at şu eurusd de üwww...
BANGA mühim
ohhh mondiiyooooooooooo..for eurusd...1.37 altı olsun istiyorum annıyormusun..graşsın...haftayı 1.37 altında sonraki haftayı da 1.33 kapasın annıyormusun...eyi oldu bak bayram tatlinde eğlence çıktı fx felan..bi hevalar..
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri