geldim geldim nettiniz yaw![]()
geldim geldim nettiniz yaw![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
way**..eurusd 1.3810 yapmış..şortlardık ne güzel üww..dündne kalan 1 adet şort vob kontratım duruyor..graş gaçınılmaz..ehühühü..kaçınılırsada umrum değil...1 kontrat bu doru deeellll..ehueeu...graş tüm hızıyla yolda
BANGA mühim
Verenlerde değeri olduğundan vermiyor bildiğim kadarıyla, tek kademecilere kazandırmamak adına buralara taşıdılar fiyatı, dert başka yani, istedikleri gibi at aoynatabilmek için yapılan fiyatlama sonucu 9 un üzerinde hareket ettiriliyor, böylece daha rahat istedikleri gibi endeks 30 a yön verebileceklerini düşündüler ve uyguladılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
10.11.2010 17:00523Brasov - FC TimisoaraAÜ Üstü1,85vv-10.11.2010 18:00524Valenciennes - Paris St. GermainAÜ Üstü1,85vv-10.11.2010 18:00525Zenit - CSKA MoskovaAÜ Üstü1,85vv-10.11.2010 19:45527Montpellier - LilleAÜ Üstü1,80vv-10.11.2010 19:45528Sundsvall - GefleAÜ Üstü1,80vv-
oran:20.51![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
vayyy .. papaz .... vayyyyy ..... .
![]()
2013,00
hızlı mental yenıden cortladı gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kukuriku...graş tüm hızıyla yolda..ehühü
BANGA mühim
Noooliy kriz mi hortladı?
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri